Прикордонники показали, що роблять окупанти на Куп'янському напрямку (ВІДЕО)

Прикордонники бригади Гвардії наступу “Сталевий Кордон” нищать ворожу техніку та окупантів

У Державній прикордонній службі України показали, як українські захисники нищать російську ворожу техніку, повідомляють "Коментарі. Харків".

Скидами з дрона прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий Кордон" ліквідували ворожий Урал. “На Куп’янському напрямку бійці одного з підрозділів 15 мобільного прикордонного загону за допомогою БПЛА виявили та знищили чергову ворожу вантажівку. Як результат – яскраво палаючий УРАЛ і як мінімум один поранений окупант”, - повідомили у Держприкордонслужбі.

Вдало закінчився ще один виліт ударного дрона аеророзвідників бригади Гвардії наступу "Сталевий Кордон" на Куп’янському напрямку. 

“На голови окупантів прикордонники скинули три боєприпаси, які влучили прямо в ціль – у результаті спалили ворожий бліндаж і позашляховик. Решті загарбників – махнути рукою і мерщій додому, адже наступного разу може не пощастити”, - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в Харківській області станом на 10 грудня.

За його словами, артилерійських та мінометних ударів зазнали понад 22 населених пунктів області: Тернова, Стариця й Бочкове Чугуївського району, Куп'янськ, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Куп'янського району та ін.

Олег Синєгубов зазначив, що близько 03:00 10 грудня внаслідок обстрілу с. Великий Бурлук в Куп’янському районі зруйновано гуртожиток освітньої установи.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися