У Харківській області ситуація ускладнюється: подробиці

Внаслідок негоди по області знеструмлені 3945 споживачів

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на ранок 17 грудня, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За його словами, під артилерійський та мінометний обстріли ворога потрапили понад 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Уди Богодухівського району; Козача Лопань Харківського району; Стариця, Вовчанськ Чугуївського району; Тополі Куп'янського району та ін.

Ворожі війська з авіації обстріляли населені пункти, серед яких Бологівка, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Піщане, Берестове Куп'янського району. 

“Окупанти щонайменше три рази протягом доби завдавали ударів по м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі споруди. Без постраждалих”, - наголосив Олег Синєгубов.

О 15:20 армія РФ завдали ударів по смт Білий Колодязь Чугуївського району.

ЗСУ відбили 14 ворожих атак в районі Синьківки Куп'янського району. 

Внаслідок негоди по області знеструмлені 3945 споживачів. Бригади енергетиків продовжують відновлення електропостачання в Барвінківській, Близнюківській, Вовчанській, Куп'янській, Чугуївській і Лозівській громадах. 

“За добу вибухотехніки ДСНС обстежили понад 2,4 га та знешкодили 119 ВНП. Розмінування триває”, - розповів Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області через негоду автомобілі потрапляли у снігові та льодові пастки. Допомагала водіям впоратися з наслідками зимової негоди поліція та рятувальники.

У суботу, 16 грудня, наряд поліції у складі співробітників сектору реагування патрульної поліції ВП № 1 Чугуївського РУП під час патрулювання побачили легковий автомобіль, водій якого не міг виїхати на дорогу. Правоохоронці прикріпили до автівки трос та витягнули транспортний засіб громадянина. 




Джерело: https://t.me/synegubov/7759
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися