На Куп'янському напрямку окупанти припинили будівництво фортифікацій: що сталося (ВІДЕО)

Прикордонники пошкодили систему управління ворожого екскаватора

У Державній прикордонній службі України показали, як українські прикордонники нищать окупантів, повідомляють "Коментарі. Харків".

На Куп'янському напрямку прикордонники бригади Гвардії Наступу "Сталевий кордон", за допомогою FPV-дрона залетіли в кабіну водія ворожого екскаватора та пошкодили систему управління.

“На жаль горе-водій був відсутній, але впевнені – після повернення до землерийної машини він буде “приємно” здивований”, - розповіли в Держприкордонслужбі.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на ранок 17 грудня.  За його словами, під артилерійський та мінометний обстріли ворога потрапили понад 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Уди Богодухівського району; Козача Лопань Харківського району; Стариця, Вовчанськ Чугуївського району; Тополі Куп'янського району та ін.

Ворожі війська з авіації обстріляли населені пункти, серед яких Бологівка, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Піщане, Берестове Куп'янського району. 

“Окупанти щонайменше три рази протягом доби завдавали ударів по м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі споруди. Без постраждалих”, - наголосив Олег Синєгубов. О 15:20 армія РФ завдали ударів по смт Білий Колодязь Чугуївського району.

ЗСУ відбили 14 ворожих атак в районі Синьківки Куп'янського району. 

Детальніше про ситуацію в Харківській області та які ускладнення виникли в регіоні, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися