Харків'яни сконструювали унікальний автомобіль: де працюватиме техніка (ФОТО)

Два унікальні броньовики “Дозор-Б” передали розвідникам

Харків'яни сконструювали ексклюзивний автомобіль - це новітня розробка, яка вперше з’явилася в Україні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що два унікальні броньовики “Дозор-Б” передали розвідникам.

“Презентували результати нашої попередньої зустрічі із начальником ГУР МО України Кирилом Будановим. Не про всі переваги автомобіля можемо говорити, але російським окупантам вони мають “сподобатися”. Зокрема, броня: захист від мін, вогню зі стрілецької зброї та інше”, – зазначив Олег Синєгубов.

Автомобіль повністю укомплектований для бойових задач. Це новітня розробка, яка вперше з’явилася в Україні, ексклюзивно сконструйована харків’янами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на ранок 17 грудня

За його словами, під артилерійський та мінометний обстріли ворога потрапили понад 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Уди Богодухівського району; Козача Лопань Харківського району; Стариця, Вовчанськ Чугуївського району; Тополі Куп'янського району та ін. Ворожі війська з авіації обстріляли населені пункти, серед яких Бологівка, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Піщане, Берестове Куп'янського району. 

“Окупанти щонайменше три рази протягом доби завдавали ударів по м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі споруди. Без постраждалих”, - наголосив Олег Синєгубов. О 15:20 армія РФ завдали ударів по смт Білий Колодязь Чугуївського району.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися