Жителі Харківщини чули вибух: що сталося

Постраждалого з акубаротравмою та пораненням обох кистей доставили до лікарні

У неділю, 18 грудня, у Куп'янському районі стався вибух невідомого вибухонебезпечного предмета. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Близько 14:30 надійшла інформація про детонацію невідомого вибухонебезпечного предмета. Внаслідок вибуху постраждала людина. Подія сталась в селі Глушківка. За попередніми даними 29-річний чоловік на власному подвір'ї підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Його було доставлено до обласної лікарні.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що підірвався чоловік 1994 р.н. Потерпілого з акубаротравмою та пораненням обох кистей доставили до лікарні. Стан – середньої тяжкості.

Загалом піротехнічними підрозділами ДСНС протягом минулої доби було вилучено та знешкоджено 1 одиницю вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові в житловому будинку вночі 18 грудня близько 00:45 виникла пожежа. 

За даними Головного управління ДСНС України у Харківській області, на вул. Слав’янська в одному з житлових будинків горіло сміття в підвалі. Площа пожежі склала 5 кв.м. Вогнеборці провели розвідку у задимленому підвалі ланкою газодимозахисної служби та виявили там 32-річного чоловіка, він отримав отруєння чадним газом. Після огляду його медичними працівниками, від госпіталізації відмовився. Вогонь був локалізований о 01:03 та ліквідований о 01:40.

Хто постраждав у пожежі детальніше читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися