Російська армія намагається прорвати оборону на Харківщині

Окупанти з допомогою авіації штурмують позиції Сил оборони на Куп’янщині

Протягом минулої доби відбулося 75 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний та 40 авіаційних ударів, здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Минулої доби російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 23 БпЛА типу “Shahed-136/131”. Протиповітряною обороною 19 ударних БпЛА знищено.

Авіаційних ударів зазнала Синьківка Харківської області.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області. Обстріляв з артилерії та мінометів близько 20 населених пунктів, серед них Уди, Ветеринарне, Вовчанськ, Мала Вовча, Землянки, Тополі Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 16 атак ворога в районі Синьківки Харківської області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканці зруйнованих будинків отримують нове житло: хто отримує в першу чергу

Сьогодні у Прудянському старостинському окрузі американським благодійним фондом "До України з любов’ю" реалізується пілотний проєкт відновлення житла для нужденних українців, які постраждали від російської агресії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Програма передбачає встановлення спеціальних модульних будинків замість тих, що були повністю знищені внаслідок бойових дій, і стосується людей похилого віку, які не мають іншого житла та знаходяться у скрутному матеріальному становищі. Скільки будинків буде встановлено – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися