Олег Синєгубов про повторний наступ окупантів на Харків

Олег Синєгубов розповів, який населений пункт намагаються захопити окупанти

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що ворог не полишить намірів щодо повторного наступу на Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інтерв'ю очільника Харківської ОВА “Укрінформ”.

Олег Синєгубов наголосив, що недооцінювати противника не можна, він вчиться і враховує свої помилки. 

“Головною метою російських окупантів на Харківщині зараз є повторне захоплення Куп’янська-Вузлового. Але ЗСУ постійно вдосконалюють технічний і кадровий потенціал, надійно утримують позиції та дають відсіч окупантам. Не припиняємо зведення фортифікацій”, - зауважив Олег Синєгубов. 

Очільник Харківської ОВА також зазначив, що під тимчасовою окупацією ворога – 29 населених пунктів Дворічанської та Петропавлівської громад Харківщини. “Там проживає до 1000 людей. Ситуація вкрай складна: відсутні зв'язок і електрика, окупанти не припиняють обстріли цивільних”, - розповів Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними Генштабу ЗСУ, в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські захисники відбили 21 атаку ворога біля Синьківки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де ворог безуспішно намагався прорвати оборону наших військ.

При цьому за даними американського Інституту вивчення війни (ISW) (станом на  23 грудня), російські війська досягли незначних успіхів на північ від села Синьківка Куп’янського району Харківської області.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися