Стало відомо, хто загинув у Харкові підчас ранкового обстрілу

Троє людей загинуло, ще тринадцять поранені під час ракетної атаки на Харків

Харків весь ранок був під обстрілами, внаслідок чого повідомлено про трьох загиблих на одному з цивільних підприємств міста. Всі троє – чоловіки. Про це повідомив начальник Слідчого Управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформують "Коментарі. Харків".

"Всі жертви росіян – цивільні харків’яни, працівники підприємств. Всі троє - чоловіки. Один із загиблих – 60тирічний пенсіонер, працював слюсарем. Ще одному загиблому був 41 рік, він був також слюсарем, у чоловіка залишилася дружина та двоє дітей. Також під час атаки загинув 30тирічний начальник дільниці ремонту електроприладів одного з підприємств", – написав головний слідчий області.

Він зазначив, що під ударом опинилися локомотивне депо, відділення пошти, лікарня, ракети влучали просто в дорогу та газопровід. В одному з районів міста пошкоджено залізничні колії. Побиті автомобілі та складські будівлі. Загалом зафіксовано двадцять два удари. Це одна з наймасштабніших атак від початку повномасштабного вторгнення.

"Били здебільшого ракетами С-300, як завжди, з Бєлгорода. Також вилучаємо залишки ракет Іскандер-М та Х-22. Наші слідчі, криміналісти, вибухотехніки від самого ранку працюють на місцях, збирають уламки та ретельно фіксують кожен доказ цього злочину армії-терористки.

Ми вже розпочали розслідування – порушення законів та звичаїв війни не повинно залишитися безкарним", – написав Сергій Болвінов.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

Станом на 12:00 відомо про трьох загиблих та тринадцять поранених. Тривають пошуково-рятувальні роботи, інформація стосовно потерпілих уточнюється.

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Внаслідок ударів є загиблі, 11 людей зазнали поранень.

Нагадаємо, що близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися