Прикордонник розповів, яка у росіян тактика наступу на Куп’янському напрямку

У Харківській області окупанти не полишають спроб прорвати позиції наших військових

Росіяни продовжують штурмувати позиції Сил оборони України на Лимано-Куп’янському напрямку фронту. Про це в етері національного марафону повідомив начальник пресслужби штурмової бригади "Сталевий кордон" Іван Шевцов, інформують "Коментарі. Харків".

"Ситуація на Лимано-Куп’янському напрямку залишається стабільно напруженою, ворог продовжує спроби здійснювати штурмові дії на даній ділянці. Найбільш "гаряча" на сьогодні обстановка в напрямку Синьківки. Ворог не полишає спроб зайняти даний населений пункт", — сказав він.

Іван Шевцов зазначає, що українські захисники тримають оборону на вказаній ділянці.

"У ворога всі його спроби здійснювати штурмові дії на даній ділянці провалилися", — зауважив військовий.

Він додав, що суттєво тактика росіян на вказаному напрямку не змінилася.

"(Ворог — ред.) використовує різноманітні способи здійснення штурмових дій: це можуть бути штурми маленькими групами, військовослужбовці йдуть по два-чотири за чотири кілометри від лінії фронту, маленькими групами скупчуються безпосередньо на лінії зіткнення, і групами до 10 намагаються йти в штурм. Їх ми ліквідовуємо, замість них йде наступна така сама група. Інший варіант, коли йде група на техніці, нещодавно були випадки, коли вони навіть намагалися заїхати на бронетехніці в Синьківку, але всі такі спроби ми припиняємо, уражаємо техніку і живу силу противника", — розповів військовий.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Загинули троє осіб, ще тринадцять — поранено: прокурори документують наслідки масштабної ракетної атаки військовими зс рф по Харкову

У місті пошкоджено складські і виробничі будівлі, пошту, будинки, лікарню, підприємства тощо. Також після ракетної атаки в одному з парків Харкова правоохоронці виявили влучання бойової частини ракети, на місці працюють вибухотехніки.

Олег Синєгубов розповів, де сталися "прильоти" у Харкові та області

Окупанти завдали понад 20 ударів по місту Харкову, попередньо – ракетами С-300.

У результаті двох хвиль ворожих ударів зафіксовано руйнування та пошкодження складських та виробничих будівель, транспортного депо, підприємства. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

У одному з медзакладів вибуховою хвилею пошкоджено дах і вікна. Поряд знайдено уламки російської ракети.

Під час ворожого обстрілу також було пошкоджено автомобіль швидкої допомоги. 

Нагадаємо, що учора близько п’ятої ранку у Харкові почався сильний ракетний обстріл. Під обстрілом перебували житлові квартали міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися