Які об'єкти у Харкові та області обстріляли окупанти

У Дворічній від осколкових поранень отриманих під час обстрілу загинув цивільний чоловік

Начальник ГУНП в Харківській області Володимир Тимошко розповів про наслідки обстрілів окупантами Харкова та області, повідомляють "Коментарі. Харків".

Сьогодні російській війська обстріляли Харків, напередодні намагалися зрівняти з землею Вовчанськ. “Обстріли міста тривали цілий день. Артилерійським та мінометним вогнем були знищені та пошкоджені будинки місцевих мешканців, господарчі споруди, згоріли автівки”,- йдеться у повідомленні.

В Куп’янську-Вузловому внаслідок обстрілу “Ураганами”, авіабомбою ФАБ-250, артилерійськими снарядами калібром 152 мм зруйновані приватні будинки, пошкоджені домоволодіння. У Дворічній від осколкових поранень отриманих під час обстрілу загинув цивільний чоловік.

“Слідчі, криміналісти, вибухотехніки оглянули місця подій, зібрали речові докази – уламки снарядів, опитали місцевих мешканців. Відкриті кримінальні провадження щодо порушення законів і звичаїв війни російськими військовими злочинцями”, - розповів він.

Також очільник поліції звернувся до жителів Харківщини з проханням не нехтувати сигналами повітряної тривоги та перебувати в укриттях до відбою.

“Не знімайте місця влучань ворожих ракет в режимі онлайн і не викладайте відео в соціальні мережі. Нелюди з рф дуже часто здійснюють повторні обстріли, щоб загинули і постраждали фахівці профільних служб та мирні мешканці”, - наголосив він. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська сьогодні обстріляли Харків. Внаслідок атаки постраждало щонайменше 22 особи. “Медики надають допомогу 22 пораненим, госпіталізовані до медичних установ - 16 осіб. Служби продовжують ліквідовувати наслідки ворожих ударів”, - повідомив очільник області Олег Синєгубов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися