У Харківській області буде гучно: що відомо

Проводиться розмінування в Балаклійській громаді

З 11:30 до 12:00 відбудеться контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів у районі села Нова Гусарівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові жінка померла від страху під час обстрілів

В результаті ворожих ракетних ударів по центру Харкова загинула 91-річна жінка

Станом на зараз відомо про 44 постраждалих. Серед них 5 дітей: 3 хлопчики 9 років; дівчатка 6 і 13 років. У потерпілих дітей – вибухові травми, забої, акубаротравми, гострі реакції на стрес.  Про повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Також поранень зазнали 24 жінки віком від 19 до 84 років і 15 чоловіків – від 24 до 60 років.

Наразі 28 пацієнтів перебувають у лікарнях, в тому числі 3 дітей. Медики оцінюють їх стан як середній.

За даними Суспільне Харків, 91-річній жінці, яка померла внаслідок ракетного удару РФ по Харкову, стало зле після вибуху, сказав Суспільне Харків її зять Владислав Коршунов.

"Це моя теща. Коли пролунав вибух, вона сиділа в коридорі, їй стало зле, вона втратила свідомість. Я був у коридорі, а дружина на кухні, ми цілі. В березні тещі мало б виповнитися 92 роки", — сказав Коршунов.

Жахливі кадри прильотів по Харкову (ФОТО)

У Харкові внаслідок масованої ракетної атаки по місту сталося 3 пожежі, чисельні руйнування цивільної інфраструктури, постраждали люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіло складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного із житлових будинків, легкові автомобілі та газ, який витікав із пошкодженої газової труби.

Зазначимо, що окупанти завдали щонайменше 6 ракетних ударів по Шевченківському району міста. Про це в ефірі "Єдиних новин" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він зазначив, що ворог обстріляв ракетами системи "Кинджал" центральну частину Харкова.

Нагадаємо, що близько 07:30 окупанти завдали ударів по центральній частині міста Харків. Місцеві пабліки повідомляють, що щонайменше 20 автомобілів пошкоджено внаслідок ракетного обстрілу в одному з районів Харкова.

“Харків під масованим ракетним ударом. Дуже небезпечно зараз перебувати поза укриттям”, - наголосив Ігор Терехов.

Детальніше – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися