В Харкові відключили газ, опалення та світло: що відомо

У будинках, пошкоджених обстрілами, виникли проблеми з тепло-, газо- та електропостачанням

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про наслідки ранкових обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За його словами, у деяких будинках є проблеми з тепло-, газо- та електропостачанням.

“Було пошкоджено магістральний газопровід, стався вибух. Станом на зараз витік газу локалізували. Також було пошкоджено теплову магістраль. Зараз наші комунальні служби працюють над тим, щоб оперативно усунути пошкодження, бо вночі очікуємо зниження температури”, - повідомив очільник міста. 

У Харківській міській філії “Газмережі” повідомили, що спеціалісти працюють на місцях прильотів по Харкову. 

“На одному з місць потрапляння снарядів сталося займання підземного газопроводу. Бригади аварійно-диспетчерської служби оперативно локалізували витік газу та займання внаслідок обстрілу. Також тимчасово припинено газопостачання до пошкоджених будинків для запобігання аварійним ситуаціям. Роботи з обстеження газових мереж на місцях прильотів продовжуються”, - повідомили в компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні окупанти вчергове обстріляли Харків.

Станом на 11:00 виявлено 41 житловий будинок, який було пошкоджено сьогодні, 2 січня, внаслідок ракетних обстрілів Шевченківського району

У квартирах і місцях загального користування вибито близько 1,2 тис. вікон, а також пошкоджено дві покрівлі. Міський голова Ігор Терехов повідомив, що для усунення наслідків ранкового обстрілу залучені усі комунальні служби. “Крім цього, є будинок із дуже серйозними пошкодженнями. Зараз будівельники працюють над можливістю збереження цієї будівлі, бо там відійшла тримальна стіна”, - повідомив Ігор Терехов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися