Стало відомо, скільки будинків у Харкові сьогодні було пошкоджено обстрілами (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

З 29 грудня по 2 січня у Харкові були пошкоджені 108 житлових будинків

Станом на 11:00 виявлено 41 житловий будинок, який був пошкоджений сьогодні, 2 січня, внаслідок ракетних обстрілів Шевченківського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У квартирах і місцях загального користування вибито близько 1,2 тис. вікон, а також пошкоджено дві покрівлі.

Міський голова Ігор Терехов повідомив, що для усунення наслідків ранкового обстрілу залучені усі комунальні служби. “Крім цього, є будинок із дуже серйозними пошкодженнями. Зараз будівельники працюють над можливістю збереження цієї будівлі, бо там відійшла тримальна стіна”, - повідомив Ігор Терехов.

У міській раді повідомили, що в результаті ракетних ударів з 29 грудня по 2 січня у Харкові були пошкоджені 116 житлових будинків. Обстеження будівель триває, кількість виявлених пошкоджень може зрости.

Станом на 12:00 у Шевченківському районі комунальники усувають наслідки ранкових обстрілів. Зокрема, бригади КП “Харківспецбуд” закривають контури вибитих вікон та обстежують будівлі на наявність інших пошкоджень. Роботи тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні близько 07:30 ворожі війська завдали ракетних ударів по Харкову. Попередньо повідомляли про 4 вибухи. Під ворожий обстріл потрапили житлові будинки.

 "Внаслідок влучань постраждали 45 людей, 38 – знаходяться у лікарнях, зокрема 4 дітей віком від 2 до 14 років перебувають у легкому стані. Кількість постраждалих, на жаль, може збільшуватися, оскільки люди оговтуються і поступово звертаються до медичних закладів", – сказав Олег Синєгубов.

Детальніше про ситуацію в Харкові читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися