Жителі Харкова чули вибухи: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Окупанти обстрілюють Харків

У Харкові пролунали вибухи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти завдають ударів по Харкову та закликав містян перебувати в укриттях.  

“Не залишайте укриття до відбою сигналу "Повітряна тривога". Про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102”, - звернулися до жителів Харкова та області у поліції Харківської області. 

У моніторингових пабліках тим часом повідомили, що Харків/область під обстрілом ЗРК "С-300".

“Знову приліт поряд з житловим будинком. Вибиті шибки, інформація щодо постраждалих уточнюється. Це черговий терористичний обстріл Харкова та спроба залякати мирних мешканців”, - повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Олег Синєгубов повідомив, що виявлені пошкодження цивільної інфраструктури. “На цю хвилину - без постраждалих. Служби продовжують обстеження”, - зазначив начальник ХОВА.

Станом на 23:30 Олег Синєгубов повідомив, що за попередніми даними, окупанти вдарили по Харкову ракетами С-300. “Станом на зараз - без постраждалих. Є пошкодження освітньої установи”, - написав очільник області. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні вранці окупанти обстріляли Харків. Внаслідок ворожої атаки було пошкоджено понад 50 житлових будинків, отримали поранення 62 людини, одна людина загинула. 

Детальніше про ситуацію в Харкові після ракетних ударів читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися