Як пілоти подякували дитині на Куп'янщині (ВІДЕО)

Дівчинка виходила і махала пілотам

Воїни ЗСУ дитині під Куп’янськом скинули з вертольота цукерки. Про це в нацмарафоні розповів командир вертольота 16-ї окремої бригади армійської авіації “Броди” Сухопутних військ ЗСУ Артем, пишуть "Коментарі. Харків".

Військовослужбовці вирішили подякувати відданій дівчинці, яка не пропускала жодного їхнього вильоту. Коли гелікоптери летіли над будинком дитини – у будь-який час дня та ночі – вона виходила та махала пілотам. 

“У нас був випадок. Коли ми працювали на Куп’янському напрямку, під час польотів у район бойових дій нас постійно зустрічала дівчинка. У будь-яку пору доби вона виходила, махала нам. Це було дуже приємно!” – поділився Артем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській філії “Газмережі” розповіли, які пошкодження газових мереж були зафіксовані станом на 1 січня 2024 року.

У компанії зазначили, що під час новорічних свят, обстрілами російських окупантів були пошкоджені розподільні газопроводи та газові мережі житлових будинків у Золочівській, Купʼянській, Борівській громадах області. “Фахівці Харківської філії "Газмережі" оперативно локалізували аварійні ситуації спричинені бомбардуванням росіян цивільної інфраструктури Харківщини. Наразі тривають ремонти пошкоджених газових комунікацій”, - розповіли у компанії. 

Згодом у Харківській філії додали, що у Золочівській громаді спеціалісти завершили ремонт пошкодженого росіянами розподільного газопроводу. “Відновлено газопостачання всім споживачам, що залишились без газу через ворожі обстріли, - повідомили у компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися