Жителі Харкова та області чули вибухи: що відомо (ОНОВЛЕНО)

За попередньою інформацією завдали ударів ракетами С-300

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про черговий ворожий обстріл, пишуть “Коментарі. Харків”. 

“Окупанти завдали ударів між населеними пунктами у Харківському районі. Попередньо - ракетами С-300. На цю хвилину - без постраждалих. Огляд місць влучання триває”, - повідомив він.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що внаслідок ворожого мінометного обстрілу Вовчанська травмовано мирного жителя 

Слідством встановлено, що 6 січня близько 10:00 збройні сили рф здійснили мінометний обстріл м. Вовчанськ.

У місті пошкоджено житлові будівлі та територію підприємства.

За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин" розповів про оперативну ситуацію на Харківщині. За словами очільника області, на Куп'янському напрямку фіксується уповільнення наступальних дій противника, ЗСУ наносять ураження окупантам і вони змушені відступати для відновлення.

Жодних українських позицій не втрачено.  “У цілодобовому режимі працюємо над зведенням фортифікаційних споруд в області. Попри погодні умови. Є два основні напрямки – Куп'янський і Лиманський. Не забуваємо і про північ Харківщини та Сумський напрямок”, - повідомив Олег Синєгубов. 

Нагадаємо, що за минулу добу артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема: Гатище, Бочкове Чугуївського району; Дворічанське, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися