Олег Синєгубов про мобілізацію та посилення ворожих ударів

Як у Харківській області готуються до погіршення погодних умов

У Харківській області відбулося засідання Ради оборони області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Серед основних питань, які розглядались на засіданні – мобілізаційний процес та  обороноздатність Харківщини.

“Закликаємо жителів області відповідально ставитися до військового обов'язку та наголошуємо на дотриманні законодавства як громадянами, так і представниками ТЦК. Будь-які факти, що вказують на порушення, вивчатимуть правоохоронці", – сказав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.  

Очільник області зазначив, що з погіршенням погодних умов ворог може активізувати нанесення ударів по енергетичній інфраструктурі області, відтак всі екстрені служби – у повній готовності.

“Усі заклади медицини, критичні об‘єкти забезпечені альтернативними джерелами живлення. За необхідності всі Пункти Незламності переведемо у цілодобовий режим роботи”, – наголосив Олег Синєгубов.

Під час засідання Ради оборони також було розглянуто питання щодо забезпечення проїзності стратегічних ділянок: евакуаційних та медичних маршрутів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп'янському напрямку фіксується уповільнення наступальних дій противника, ЗСУ наносять ураження окупантам і вони змушені відступати для відновлення. Жодних українських позицій не втрачено.

“У цілодобовому режимі працюємо над зведенням фортифікаційних споруд в області. Попри погодні умови. Є два основні напрямки – Куп'янський і Лиманський. Не забуваємо і про північ Харківщини та Сумський напрямок”, - повідомив Олег Синєгубов. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися