Сили оборони України отримають нову техніку (ВІДЕО)

Автомобілі були спеціально обладнані під запити військових

Дергачівська громада передасть Силам оборони України 22 транспортних засоби. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

“У 2023 році за програмою підтримки українських військових підрозділів Дергачівська міська рада придбала 20 повнопривідних пікапів JAC, 1 позашляховик Renault Duster та 1 квадроцикл загальною вартістю майже 31 500 000 грн”, - йдеться у повідомленні.

У міській раді пояснили, що ці автомобілі були спеціально обладнані під запити військових: вони мають захисний колір, грязьові шини, посилений захист двигуна і паливної системи, встановлені фаркопи, шноркелі та інше додаткове обладнання.

“Більшу частину машин вже передано прикордонникам, які боронять Харківщину, а також Силам територіальної оборони, Сухопутним силам, підрозділам Національної гвардії, Головному управлінню протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки. Частина пікапів і квадроцикл невдовзі відправляться до інших військових підрозділів, про що ми повідомимо додатково”, - повідомили у міськраді.

До кожної автівки з нагоди новорічних свят поклали подарунки від дітей Дергачівщини та солодощі, щоб захисники могли відчути атмосферу свята і тепло турботи, яких часом дуже не вистачає на передовій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Дергачівська громада передала українським захисникам черговий пакет допомоги на більш ніж 3 млн грн.

Згідно з програмою підтримки військових формувань Дергачівська міська рада закупила необхідну техніку та передала на потреби 113-ї окремої бригади Сил територіальної оборони. 

Що саме передали жителі Харківщини українським захисникам, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися