Де у Харкові були прильоти після ранкового обстрілу

Внаслідок обстрілу поранення отримала жінка

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про наслідки ранкової ворожої атаки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільника міста. 

“Цього ранку ворог бив по промисловим обʼєктам міста. Є пожежа та на цей момент одна постраждала жінка. Пожежу вже гасять наші рятівники, з пораненою працюють медики”, - повідомив мер Харкова

Раніше Олег Синєгубов повідомляв, що окупанти завдали мінімум 4 удари по Харкову. “Тип озброєння встановлюється. На цю хвилину - без постраждалих. Інформація оновлюється”, - повідомив начальник Харківської ОВА. 

Також вибухи пролунали у Харківській області. У м. Зміїв Чугуївського району зафіксоване влучання у приватний будинок. 

“Медики надають допомогу двом постраждалим, за попередніми даними, під завалами перебувають ще дві людини. Екстрені служби працюють на місці”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 8 січня начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про вибухи в Харкові. “Окупанти завдають ударів по Харкову та області. Перебувайте в укриттях!”, - написав він.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив: “Ранок починається з вибуху у місті. Можливі ще прильоти, тож закликаю усіх бути обережними”. Щодо типів ракет, моніторингові канали попереджали про ймовірні пуски "Х-22" у напрямку Харкова.

Начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник ("Марсель") у Telegram-каналі повідомив, що пуски ворожих ракет продовжуються та закликав не покидати укриття (станом на 07:09 - ред.).

Детальніше про обстріл Харкова 7 січня, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися