Стало відомо, що зруйнували окупанти в Харкові під час ранкових обстрілів

Окупанти обстрілювали Харків ввечері 7 січня та вранці 8 січня

Харківській міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів про ситуацію в Харкові після ворожих обстрілів, повідомляють "Коментарі. Харків".

За словами очільника Харкова, внаслідок удару по Харкову пошкоджена будівля Малої Південної залізниці. 

Він розповів, що у Харкові вночі був вибух - він стався біля приватного сектору, поряд з адміністративною будівлею. “На щастя, ніхто не постраждав”, - зазначив Ігор Терехов.

Сьогодні, за словами мера Харкова,  були чотири вибухи по місту. Внаслідок ворожої атаки зруйнована будівля професійно-технічного училища. Крім цього, пошкоджена будівля Малої Південної залізниці. “І, на жаль, ми маємо сьогодні зранку двох людей, які постраждали від обстрілу”, - уточнив Ігор Терехов. 

Щодо ліквідації наслідків обстрілів, очільник Харкова наголосив, що наразі у планах міста – відновити житлові будинки харків’ян, які постраждали внаслідок "прильотів". Зокрема, вже закриті практично всі вибиті вікна.

“Ми працюємо над тим, щоб вставляти вікна у житлових будинках. Щодо будівлі Малої залізниці, то це трапилось тільки зранку, і будемо шукати разом з залізницею можливості щодо відновлення цього символу Харкова. Що стосується житлових будинків, головне завдання - щоб всі житлові будинки були з опаленням, водопостачанням, електропостачанням”, - заявив Харківський міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 7 січня у Харкові через сильні пошкодження, отримані внаслідок останніх обстрілів міста, без опалення залишається один будинок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися