В ЗСУ розповіли про “тривожні дзвіночки” для харків'ян

Що відбувається на Куп'янському напрямку

На Куп’янсько-Лиманському напрямку за минулу добу українські військові знищили на 11 одиниць техніки. Про це повідомив начальник служби зі зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, пишуть "Коментарі. Харків".

Він повідомив, що українські захисники знищили 87 знищили і 3 взяли у полон.

Володимир Фітьо додав, що армія рф 299 разів обстріляла позиції український військових. А поблизу Синьківки на Харківщині воїни відбили 5 ворожих атак. 

“Успіхів на Куп’янському напрямку у ворога якихось важливих немає. Наші захисники знаходяться в активній обороні. Намагаються за кращої погоди покращити своє тактичне положення, переходять до атакувальних дій. На даний момент якихось тривожних дзвіночків для харків’ян немає. Використовуємо інформацію з офіційних джерел”, - наголосив Володимир Фітьо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ворожі війська продовжують активні наступальні дії в Куп'янському лісі. Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський зазначив, що окупанти намагаються прорвати оборону українських військ і просунутися в напрямку Куп'янська.

За словами Олександра Сирського, Силам оборони вдається знищувати наступальний потенціал окупантів. Він зазначив, що ситуація на Куп'янському напрямку залишається складною. Інтенсивні бойові дії на цьому напрямку розпочалися в жовтні 2023 року, і відтоді тут ні на день не вщухає жорстка боротьба. “Противник щодня штурмує населені пункти, обстрілює їх з артилерії та використовує авіацію. Зараз штурми наших позицій ворог здійснює в районі Синьківки з метою подальшого блокування Куп'янська", - сказав  Олександр Сирський.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися