Валерій Залужний та Рустем Умєров відвідали позиції в районі Куп'янська (ФОТО)

Рустем Умєров пообіцяв рішення, які не сподобаються окупантам

Міністр оборони Рустем Умєров разом з Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним і начальником Генерального Штабу генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою відвідали позиції Сил оборони в районі Куп’янська. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства оборони України.

Командувач ОСУВ “Хортиця” генерал-полковник Олександр Сирський ознайомив із ситуацією довкола Куп’янська, де українські захисники відбивають постійні спроби окупантів атакувати. Успіхів у російських окупантів на цьому напрямку немає. 

“Мав честь зустрітися з командирами підрозділів, які воюють на цьому напрямку зараз. Доповіли про ситуацію, поточні виклики. Рішення будуть ухвалені найближчим часом – ворогу не сподобається”, – наголосив Міністр оборони.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Куп’янсько-Лиманському напрямку за минулу добу українські військові знищили на 11 одиниць техніки. Про це повідомив начальник служби зі зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Він повідомив, що українські захисники знищили 87 знищили і 3 взяли у полон. Володимир Фітьо додав, що армія рф 299 разів обстріляла позиції український військових. А поблизу Синьківки на Харківщині воїни відбили 5 ворожих атак.  “Успіхів на Куп’янському напрямку у ворога якихось важливих немає. Наші захисники знаходяться в активній обороні. Намагаються за кращої погоди покращити своє тактичне положення, переходять до атакувальних дій. На даний момент якихось тривожних дзвіночків для харків’ян немає. Використовуємо інформацію з офіційних джерел”, - наголосив Володимир Фітьо.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися