У Змієві обстрілами пошкоджено майже 100 будинків: що там відбувається (ФОТО)

Містянам допомагають будматеріалами та речами першочергової потреби

У понеділок, 8 січня, близько 7:00 ранку місто Зміїв зазнало ракетної атаки з боку рф. В епіцентрі вибуху опинився приватний сектор міста. В результаті вибухів пошкоджень зазнали близько 100 домоволодінь. Один будинок повністю зруйновано. Про це розповів міський голова в Зміївська міська рада Павло Голодніков, повідомляють "Коментарі. Харків".

В результаті обстрілу постраждало три людини, одна жінка загинула, її тіло витягли з-під завалів.

У Зміївській міській раді створена спеціальна комісія, яка вже розпочала актувати ступінь руйнувань. Працював телефон гарячої лінії, де постраждалим надавалися консультації.

Напередодні у міській раді розпочато прийом заяв від мешканців, майно яких зазнало пошкоджень. 

Містянам допомагають будматеріалами та речами першочергової потреби.  А родина, яка втратила будинок буде тимчасово проживати у родичів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі відбудовують житлові будинки, які були пошкоджені внаслідок обстрілів. Про це повідомляє видання з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міськраді розповіли, що минулого тижня відновлювальні роботи почалися ще в одній багатоповерхівці. У квітні 2022 року у цей будинок влучив ворожий снаряд, зруйнувавши три поверхи сходових маршів та одну квартиру. Зараз фахівці демонтують пошкоджені елементи для подальшого відновлення об'єкта.

А бригади комплексу “Харківводовідведення” КП “Харківводоканал” інтенсивними темпами продовжують відновлювально-ремонтні заходи на ділянці каналізаційного колектора діаметром 400 мм та глибиною залягання 6 метрів у Новобаварському районі. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися