«Синьківка – це Чорнобаївка по-харківськи» – Володимир Фітьо

На Куп'янському напрямку окупанти понад пів року намагаються захопити Синьківку

На Куп'янському напрямку з жовтня 2023 року ворог продовжує безрезультатні дії, намагаючись захопити Синьківку, яка стала другою Чорнобаївкою в Україні. Про це в телемарафоні "Єдині новини” розповів начальник служби зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ Володимир Фітьо, передає "Думка”.

"Західні колеги, не розібравшись у ситуації, побігли за гучними заголовками після новини британського Telegraph”, – повідомив Фітьо.

За його словами, для того, щоб наступати на будь-якій ділянці фронту, росіянам треба провести великі підготовчі дії та сформувати ударний кулак. Поки що в ЗСУ таких дій не бачать, тому Харків може видихнути.

Начальник служби зв'язків із громадськістю сухопутних військ повідомив, що наступальні дії на Куп'янському напрямку розпочалися ще на початку жовтня.

"Ворог постійно атакує цю бідну Синьківку, йде тими самими маршрутами. Там вже купа спаленої техніки. Синьківка – це Чорнобаївка по-харківськи. Харків вже разочок брали, що з того вийшло – спалені тигри, знищені орки”, – сказав Фітьо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські військові вдарили ракетами по готелю в Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Близько 22:30 ворог завдав удару по Київському району міста Харків. Попередньо – ракетами системи С-300. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

В результаті обстрілу пошкоджено будівлю готельного комплексу, де в момент удару перебували понад 30 цивільних осіб. Також сталося загоряння кількох автомобілів.

Станом на зараз відомо про 13 постраждалих. Серед постраждалих – журналісти турецького видання, які проживали в готелі.

Наразі один із постраждалих – 35-річний чоловік – перебуває у важкому стані. Постраждалі забезпечені всім необхідним і перебувають під лікарським наглядом.

На місці ворожого удару продовжують працювати екстрені служби. Інформація оновлюється.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимира Тимошка, ціллю росіян були саме іноземні журналісти, які висвітлюють події, пов’язані з військовою агресією росії проти України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися