Окупанти спеціально імітують активність на кордоні Харківщини з рф

Під час брифінгу очільник області розповів про ситуацію у Харківській області

На Куп'янщині фіксують зменшення ворожих атак, але противник продовжує накопичувати сили на цьому напрямку. ЗСУ контролюють ситуацію. Про це під час брифінгу журналістам розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Загрози з боку Бєлгородшини наразі немає – противник імітує активність для відволікання уваги та залякування – на території рф фіксували приземлення літаків Іл, але вони привезли не війська, а ракети С-300, якими били по Харкову. Слідкуємо за ворогом 24/7. У окупантів немає сил і засобів для штурму з цього напрямку", – зазначив голова ХОВА.

Він відмітив, що тривають хаотичні обстріли виключно цивільної інфраструктури Харкова – окупанти таким чином тероризують населення області.

"Тому звертаємося до жителів: у жодному разі не ігноруйте сигналів повітряної тривоги!" – наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області працюють над сповіщенням про небезпеку по-новому

На Харківщині працюють над тим, аби сигнал повітряної тривоги був точнішим та вмикався за відповідної загрози. Про це під час брифінгу 12 січня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Працюємо з Міноборони та Генштабом України над тим, щоб повітряні тривоги були більш точними та відповідали реальним загрозам. Це дозволить у тому числі відновити роботу бізнесів, які мають іноземних власників", — зазначив Олег Синєгубов.

За його словами, вдосконалення оповіщення про повітряну тривогу дозволить вмикати її на окремій частині області, де є реальна загроза обстрілів. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися