Наслідки ракетного обстрілу Харкова: що відомо про постраждалих (ФОТО)

Що відомо про постраждалих та пошкодженнях в результаті ракетного удару

У Харківської обласної прокуратури розповіли про наслідки ракетного удару по Харкову 16 січня, повідомляють "Коментарі. Харків".

За даними прокуратури, внаслідок ракетної атаки рф на житлову інфраструктуру Харкова постраждало 17 людей. 

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 16 січня близько 21:45 ворог завдав ракетний удар по житловому сектору у Холодногірському районі м. Харкова. 

Зафіксовано влучання у фасад триповерхового житлового будинку, внаслідок чого будівля частково зруйнована. Внаслідок атаки було травмовано 17 людей, з них 14 — ушпиталили.

Загалом пошкоджено 19 багатоквартирних житлових будинків, приватну медичну установу, автомобілі тощо. 

Попередньо, атака по Харкову була здійснена двома ракетами типу С-300 з бєлгородської області рф.

Правоохоронці зібрали докази та зафіксували наслідки збройної агресії російської федерації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що після ракетного удару всю ніч тривали роботи на місці прильоту. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, хто саме постраждав внаслідок ракетного обстрілу

Міський голова Харкова Ігор Терехов учора після ракетних ударів по місту відповів на питання журналістів та зазначив, що над Харковом необхідно закрити небо, щоб уберегти людей та місто від жахливих ракетних ударів.

“Перш за все нам потрібно перемогти у цій війні – і це все скінчиться. Крім цього, на теперішній час – системи ППО, які б закрили нам небо. Це дуже потрібно зараз для міста Харкова", - сказав мер.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися