У Харкові окупанти пошкодили важливі мережі

Ліквідація наслідків ворожого удару триватиме протягом дня

У Харкові у результаті ракетного обстрілу у деяких споживачів немає світла, газу та води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міненерго. 

За даними міністерства, у Харкові внаслідок нічного ракетного удару знеструмлено 43 побутових та 8 юридичних споживачів. Також без газу 170 абонентів. 

Відновлювальні роботи розпочнуться, щойно енергетики отримають дозвіл від ДСНС. 

Також в міністерстві розповіли, що енергетики заживили більшість абонентів, які були знеструмлені через негоду. Залишаються без напруги 10 населених пунктів у Кіровоградській області, загалом – 1,1 тисячі споживачів. 

Через ворожий удар, який стався минулої доби, в області залишається знеструмленим 71 споживач.

Також внаслідок ракетних ударів РФ по Холодногірському району Харкова без води лишився один будинок — ракета пошкодила мережі водопостачання та водовідведення, сказав Суспільному заступник гендиректора водоканалу Ігор Вороненко. За його словами, роботи з усунення наслідків триватимуть протягом дня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що росія 16 січня завдала ракетного удару по цивільній інфраструктурі Харкова. 

У прокуратурі показали наслідки прильоту

Після ракетного удару всю ніч тривали роботи на місці прильоту. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, хто саме постраждав внаслідок ракетного обстрілу.  Міський голова Харкова Ігор Терехов учора після ракетних ударів по місту відповів на питання журналістів та зазначив, що над Харковом необхідно закрити небо, щоб уберегти людей та місто від жахливих ракетних ударів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися