Як "полюють" на Харківщині українські військові (ВІДЕО)

Українські захисники продовжують нищити окупантів на Харківщині

У Державній прикордонній службі України показали, як українські захисники полюють на окупантів та ворожу техніку, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Чергова партія скидів на голови окупантам від прикордонників бригади “Сталевий Кордон”. На тимчасово окупованій території Харківщини воїни 15 мобільного прикордонного загону продовжують працювати над очищенням української землі від російського металобрухту”, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Також на Харківщині бійці прикордонної бригади Гвардії Наступу “Сталевий кордон”, ударними дронами нанесли вогневе ураження по позиціях окупантів.

“За результатами роботи знищено ворожий бліндаж, піхотинця зс рф та уражено броньовану техніку окупантів. Державна прикордонна служба України ефективно захищає український кордон та є невід'ємною складовою Сил оборони України”, - повідомили у Держприкордонслужбі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом минулої доби відбулося 70 бойових зіткнень. Ворог завдав 10 ракетних ударів зенітними керованими ракетами С-300 по цивільній інфраструктурі Мирнограду, Лисівки Донецької та Музиківки Херсонської областей. Також противник завдав 114 авіаційних ударів, здійснив 99 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові приватні та багатоквартирні будинки, школа та інша цивільна інфраструктура. 

Вночі російські окупанти атакували Україну 35 ударними БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 15 ворожих дронів.

Детальніше про ситуацію на фронті читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися