У Харкові удар “шахеда”: подробиці (ОНОВЛЕНО)

На місці влучання виникла пожежа

У Харкові є влучання дрона. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голову Ігоря Терехова.

“Удар “шахеда” по місту. Район житлової забудови, є пожежа на місці потрапляння. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється”, - написав мер Харкова.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив: “Зафіксовані влучання у Харкові. Окупанти спрямували на область мінімум 6 ворожих БПЛА. Є пошкодження цивільної інфраструктури. На цю хвилину інформація про постраждалих перевіряється. Екстрені служби виїхали на місця влучань. Важливо: перебувайте в укриттях до відбою тривоги!”

Станом на 23:09 начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив: “На даний момент у повітряному просторі Харківщини відсутні ворожі БПЛА, але загроза залишається - не покидайте укриття до відбою”.

Станом на 23:24 Олег Синєгубов повідомив, що постраждалих на цю хвилину немає. “Є влучання у приватний житловий будинок в Салтівському районі Харкова. Також зафіксовані пошкодження в Слобідському районі. Рятувальники ліквідовують пожежу в магазині. Пошкоджена виключно цивільна інфраструктура! Огляд місць триває”, - повідомив начальник ХОВА.

Пізніше Олег Синєгубов повідомив, що три цивільні людини отримали легкі забої та гостру реакцію на стрес. “Медики екстренки надали допомогу на місці”, - уточнив він.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися