У Харкові пропонують пройти безкоштовне обстеження

Скринінг можна пройти онлайн чи особисто

БФ “Інститут раннього втручання” пропонує перевірити розвиток дітей до 3 років на відповідність їхнього моторного, мовного, емоційного та соціального розвитку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Скринінг проводиться безкоштовно онлайн чи особисто. 

Контактна інформація:

тел.: +38 (098) 22-80-971;

електронна пошта: [email protected];

адреса: Харків, пр. Ювілейний, 52-а;

соцмережі: https://www.facebook.com/EIIUkraine.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що в Україні буде з зимовим часом та як до нього підлаштуватися

Перехід на зимовий час збільшить споживання електроенергії на 13%. На бізнес-форумі Української ради бізнесу в Києві підприємці запропонували скасувати переведення годинників на зимовий час. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Фактів". Зазначимо, що перехід на зимовий час в Україні має відбутися в останню неділю другого місяця осені, 29 жовтня 2023 року. Стрілки годинника потрібно буде перевести на годину назад.

Як підлаштуватися до нового часу – читайте за посиланням.

Страшно красиво: ідеї поробок на Хеловін з дітьми

Прості поробки з підручних матеріалів на Хеллоуїн, щоб дітям не було нудно

Хеловін 2023 вже скоро, а це значить, що можна цікаво провести час з родиною, наприклад, виготовляючи веселі поробки. Це свято кожен любить відзначати по-різному: вбиратися в костюми нечистої сили, прикрашати будинок гарбузами або проводити вечір за читанням страшних історій. А ось з дітьми в період канікул можна зробити страшно красиві вироби на Хеловін.

На період осінніх канікул випадає наймістичніше свято осені – Хеловін. Це прекрасна можливість провести день всією сім'єю і прикрасити квартиру всією атрибутикою свята, зробленої своїми руками. Прикрашати будинок гірляндами можна не тільки на Новий рік. Спробуйте оновити інтер'єр саморобними гірляндами з привидів, гарбузів і кажанів. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися