Харків'янам розповіли, чому застрягли "Американські гірки" у парку Горького

Відвідувачам запропонували покататися ще раз після зупинки

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького ввечері 13 вересня трапилася неприємна ситуація. На атракціоні "американські гірки" під час одного з підйомів вагончик зупинився нагорі "гірки" та перестав рухатися. Через деякий час людей вивели з вагончику та спустили на землю. Ситуацію прокоментували на офіційній сторінці парку у Facebook.

"Ввечері відбулася ситуація, яка підтвердила надійність наших атракціонів і безпеку катання на них", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі парку розповіли, що всі атракціони у парку спроєктовані з урахуванням найвищих стандартів безпеки. Кожен з них оснащений системами моніторингу та спеціальними датчиками.

У парку розповіли, що у понеділок вагончик зупинився на висоті 20 метрів через те, що спрацювала система безпеки, його рух заблокував комп'ютер. Працівники атракціону піднялися до відпочивальників та вручну відкрили усі рами та спустили людей вниз по східцях.

Коли всі пасажири опинилися на землі, атракціон запустили та перевірили на помилки, система безпеки жодних проблем не виявила.

Відвідувачам, катання яких було перерване, запропонували покататися ще раз.

У пресслужбі парку розповіли, що наразі техніки займаються виявленням причин зупинки атракціону системою.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у парку Горького відкрили спеціальну фотозону, яку порівнюють із Країною Див Льюїса Керрола. Автори композиції  створили казкове місце спеціально для мрійників і любителів гарних світлин. Назвали її "Квіткова хмарина". Вона складається із дивовижних величезних квітів, чудернацьких гілок, листя, та інших декоративних деталей, доповнена влучними світловими конструкціями та підсвічена різними ліхтариками, в тому числі софітними лампами для забезпечення якісних знімків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися