У Харкові на пустирі побудували зону відпочинку та розваг - де розташована

Величезну територію засипали піском та встановили на ній ігрові та спортивні зони

У Слобідському районі поблизу аеропорту один з пустирів обладнали під дитячі та спортивні майданчики та поля для рухливих ігор. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Пустир розташовувався біля будинків за адресами Нестерова, 5 та Аерофлотській, 18. Величезна територія була небезпечною для дітей та, навіть, для дорослих у нічний час. Навесні було прийняте рішення, що територію необхідно впорядкувати та облаштувати тут зону для відпочинку.

У вересні тут вже з'явилися лавки та клумби. Більшу частину території засипали піском. На ньому встановили виокремлені пісочниці для найменших дітлахів. Також тут з'явилися гойдалки, піраміда з мотузок. На ігровому майданчику для старших дітей облаштували смугу перешкод.

Окремо на території виділили спортивну зону - там встановили тенісні столи, тренажери та великий гімнастичний комплекс.

Також на колишньому пустирі з'явилося поле для панна-футболу та зона воркауту.

У рамках облаштування території пустиря були також відремонтовані прилеглі до майданчику будинки - там відремонтували вікна, фасади та під'їзди.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові на у 522-му мікрорайоні почали активно розвивати інфраструктуру. Там відкрили величезну зону відпочинку та будуватимуть алею в гідропарк. Для дітей встановили ігрові майданчики, гойдалки та спортивні зони. Неподалік також зробили баскетбольний майданчик, а також панна-корт для вуличного футболу. До кінця року мешканці району також отримають можливість отримувати медичні послуги за кілька кроків від домівок, адже тут планують відкрити амбулаторію.





Арина

26 вересня 2021, 17:53

Еще бы отремонтировать дом , который находится на Библика 1 . В душевой на 3 этаже камни людям падают на голову. Позор в 21 веке жить в таких условиях харьковчанам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися