Кіт із Харкова з'явиться у рекламі відомого бренду Valentino (ФОТО)

У кота практично 750 тисяч передплатників у Instagram і майже мільйон у TikTоk

У місті Харків проживає незвичайний кіт на прізвисько Степан. Вихованець вже встиг "засвітитися" на сторінці Брітні Спірс в Instagram, стати героєм сюжету на каналі Discovery, а відомий італійський бренд Valentino замовив у чотирилапого рекламу. Про це повідомляє видання Status Quo, посилаючись на Instagram-сторінку журналістки каналу "СТБ" Марії Малевської, якій господарка Степана Анна дала інтерв'ю.

Харківський кіт став справжньою зіркою в Instagram. На сьогодні у Степана майже 750 тисяч передплатників на його сторінці. Також у кота є аккаунт у ТікТок, де має трохи менше, ніж мільйон передплатників.

picture

Господиня кота розповіла, що вони живуть у звичайній багатоповерхівці. Нині Степану вже 13 років, а підібрала його Ганна, коли той був зовсім маленьким. Вага вихованця на цей момент – 5 кілограмів. Дівчина зазначає, що зараз розуміє, у чому секрет популярності її кота.

"Степан - це кожен з нас. Коли ввечері приходиш додому, задовбаний і змучений життям, сідаєш на кухні, наливаєш келих чогось, спираєшся на лікоть, включаєш святкову ілюмінацію - і застиглим поглядом упираєшся в стіну. Мені здається, що в кадрі його відвідують думки: "Дайте мені поспати нарешті", - каже господиня Степана.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, скільки на Харківщині живе свиней та інших свійських тварин. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області 6 листопада офіційно стартував сезон полювання на парнокопитних тварин та хутрових звірів у мисливських угіддях, який триватиме до 30 січня. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися