Де і коли у Харкові можна долучитися до атмосфери 90-х років

У місті відбудеться вже третій Фестиваль Ностальгії за минулим

У Харкові відбудеться фестиваль "Покоління 90-х", на якому кожен харків'янин зможе поринути в атмосферу тих років. Про те, що чекає на місцевих жителів під час заходу, розповіли організатори у соцмережах.

У Харкові це вже третій Фестиваль Ностальгії. Перший був присвячений атмосфері 80-х років і відбувся на початку червня. Другий - про покоління 90-х - відбувся на початку липня. Він настільки сподобався харків'янам, що було вирішено провести його "на біс" 30 та 31 липня.

Організатори обіцяють, що під час фестивалю на відвідувачів чекатимуть хіти 90-х як у живому виконанні, так і у діджей-сетах, атмосферні декорації та фотозони, перегляд кінофільмів тих років, фудкорти із поживною, смачною і, в тому числі, тематичною їжею, а також багато танцювальних майданчиків під відкритим небом.

Заходи фестивалю заплановані на два дні у вечірній час: у п'ятницю - з 18:00, а у суботу - з 16:00. В обидва дні організатори обіцяють до 23:00 розважальну та інтерактивну програму з музикою та різними активностями, а після 23:00 - масштабну дискотеку до самого ранку під хіти 90-х років.

"Це час передивитися "Брата", "Бригаду" і "Бумер", послухати Круга і Шуфутинського, дістати шкіряні плащі та барсетки", - заохочують організатори.

Фестиваль вже кілька років проводиться у Дніпрі, а цього року почав розповсюджуватися й на інші міста України, зокрема Запоріжжя та Харків. У форматі фестивалю, окрім "Покоління 90-х" та "Покоління 80-х", також є програма "Покоління '00-х". У Харкові фестиваль проходить на Арт-заводі "Механіка. Інша земля".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харкові у вересні відбудеться кінофестиваль про культуру Сходу України Kharkiv Meet Docs. У місті він відбудеться вже вп'яте, на ньому будуть презентовані як ігрові, так і документальні фільми.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися