Де і коли в Харкові влаштують кінофестиваль про культуру Сходу України

Наразі кінематографісти можуть представити свої роботи на участь у кількох конкурсах

У Харкові запрошують до участі в кінофестивалі Kharkiv Meet Docs фільми і проєкти українських майстрів. Про умови та конкурси, в яких пропонують взяти участь організатори, і сам кінофестиваль розповіли на сайті і в профілі заходу у Facebook.

Кінофестиваль Kharkiv MeetDocs EUFF відбудеться в Харкові вже вп'яте. Він є міжнародним фестивалем ігрових і документальних фільмів. Основний акцент заходу зроблений на культурі Сходу України.

Цього року організатори вирішили підсумувати свій п'ятирічний досвід і влаштувати святкові сюрпризи для учасників. Здебільшого це будуть перформанси та різні цікаві заходи.

П'ятий кінофестиваль Kharkiv MeetDocs відбудеться з 26 вересня по 2 жовтня. У програмі цьогорічного заходу організатори пообіцяли учасникам дух змагання, якісне кіно, творчі зустрічі з зірками.

На фестивалі буде створена потужна індустріальна платформа, нетворкінг і проведені різні культурні заходи. Окремою "родзинкою" стане проведення так званого "Фестивалю у фестивалі".

Натепер організатори оголосили про початок прийняття на своєму сайті заявок фільмів і кінопроєктів до участі в кількох конкурсах, які увійдуть в програму цього фестивалю.

Зокрема, до 25 серпня майстри кіно можуть подати свої роботи на міжнародний конкурс повнометражного кіно "Україна очима світу", присвячений 30-річчю Незалежності, а також на національний конкурс повнометражного документального кіно.

До 1 вересня охочі кіномитці будуть подавати заявки на участь в українському конкурсі короткометражок "Бардак". Також протягом літа організатори очікують на проєкти в рамках індустріальних стрічок Meet Film Industry.

У цьому році фестиваль буде проходити як в оффлайн, так і в онлайн форматі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що в Харкові відсвяткували День музики. Найяскравішим його заходом став "Концерт на воді", який влаштували музиканти. Вони грали музику, стоячи на SUP-дошках, що рухаються за течією річки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися