"Наші стосунки тривають уже багато років": мер Харкова розповів, з ким у нього роман

Зі своєю коханою Терехов познайомився, коли вона брала у нього інтерв'ю

На дні народження харківського бізнесмена мера Харкова Ігоря Терехова помітили в оточенні депутата Харківської обласної ради Ганни Кузнєцової. Терехов зізнався ведучій Катерині Осадчій у романі з Ганною Кузнєцовою та розповів, як вони познайомилися. Про це повідомляється на каналі "Світське життя".

Міський голова розповів, що знає Ганну Кузнєцову вже упродовж 10 років. Вони познайомилися, коли дівчина брала у нього інтерв'ю.

picture

"До речі, вона остання журналістка України, яка брала інтерв'ю у Януковича, коли він втік із Харкова", - зазначив мер.

Терехов також наголосив, що цінує і дуже дбайливо ставиться до своєї обраниці. Роман між міським головою та депутатом Кузнєцової триває вже протягом багатьох років. Проте, за словами мера, вони ніколи ні від кого не приховували, що є парою.

"Нам нічого приховувати. Це не робочий роман", - підсумував Терехов.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Терехов отримав іменну картку харків'янина та проїхався у міському муніципальному автобусі, сплативши за проїзд картою. Потім зайшов до супермаркету "Восторг" і придбав залізну банку коли. Пред'явивши картку харків'янина, Терехов отримав знижку у 50 копійок. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові чиновники Терехова почали заробляти більше, ніж зазвичай. Відповідні повідомлення про зміни у майновому стані подали три заступники харківського міського голови. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися