Терехов отримав іменну картку харків'янина: що купив мер за знижкою у супермаркеті (ФОТО)

Міський голова вирішив протестувати картку в супермаркеті та в аптеці

Мер міста Ігор Терехов отримав іменну комунальну картку харків'янина. Після цього міський голова вирішив одразу нею та скористатися. Про це повідомляє видання KHARKIV Today.

За словами джерела, іменну картку харків'янина було видано Терехову сьогодні, 9 грудня. З нею мер проїхався у міському муніципальному автобусі, сплативши за проїзд картою. Потім зайшов до супермаркету "Восторг" і придбав залізну банку коли. Пред'явив картку харків'янина, Терехов отримав знижку в 50 копійок.

Після цього мер вирушив до аптеки, щоб придбати ліки зі знижки за допомогою картки харків'янина. У торговій мережі "Кулиничі" міський голова нічого не купував, але поцікавився, чи часто купують той вид хліба, на який діє муніципальна знижка.

Нагадаємо, що карта харків'янина почала давати приємну знижку на їжу. Вже з 8 грудня у "Кулиничах" зі знижкою в 5% можна купувати хліб пшеничний "Київський" (половинка) 325 г та батон "Нива" 350 г Крім цього, до проєкту приєдналася мережа піцерій "Буфет", де тепер продають піцу з шинкою для власників "Картки харків'янина" на 10 гривень дешевше.

picture

Фото - KHARKIV Today

Раніше портал "Коментарі.Харків" поінформував читачів про те, що картку харків'янина тепер можна отримати у ЦНАПах. Для того, щоб отримати "Картку харків'янина", не буде потрібно попередньої реєстрації. Достатньо прийти до Центру надання адміністративних послуг, вибрати послугу в терміналі, отримати талон та порядок черги пройти до адміністратора. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.


Також видання повідомляло про те, що карточку харків'янина зможуть отримати не лише мешканці міста. У мерії назвали головну умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися