З Харкова можна буде полетіти до ще одного міста: розклад та ціни на квитки

Рейси відновлять навесні

У травні поточного року Азербайджанська авіакомпанія Buta Airways відновить рейси з Харкова до Баку. Про це повідомили на сайті LowCostUA.

За інформацією джерела, продаж квитків на прямі рейси з Харкова до Баку було відновлено. Рейси знов будуть відкриті з 20 травня. Перельоти здійснюватимуться двічі на тиждень - у вівторок та у п'ятницю.

Ціна на квитки з Харкова до Баку стартують від 33 доларів (28 євро) та від $66 (€56) туди-назад. Зазначається, що квитки є на всі дати з травня до жовтня поточного року.

Розклад рейсів Харків-Баку:

Харків – Баку вт, пт 19:20 23:15 20.05 – 28.10.

Баку – Харків вт, пт 16:40 18:20 20.05 – 28.10.

Також на сайті розповіли, що з 1 травня авіакомпанія збільшить кількість рейсів зі столиці до Баку. Відлетіти можна буде двічі на тиждень – у понеділок та у четвер.

Читайте також:

• З Харкова відкриють рейси до Барселони, Батумі, Праги, Тель-Авіву й інших міст. Маршрутна мережа включає 13 регулярних напрямків у 11 країн. Деякі рейси будуть відкриті вже до кінця квітня поточного року. Деякі відкриють у перший місяць літа.

Лоукостер Wizz Air переніс дату відновлення кількох рейсів, а деякі рейси скасував. Один із рейсів було перенесено з лютого на липень. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Ірландський лоукостер Ryanair скасував всі рейси з Харкова у лютому 2022 року. На початку 2022 року лоукостер скасовує загалом 17 маршрутів із різних міст України.

Федеральне міністерство внутрішніх справ Німеччини не додало Україну до переліку держав, мешканцям яких дозволено в'їзд у туристичних цілях.  Які документи потрібні харків'янам, щоб полетіти до Німеччини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися