Wizz Air запустив рейс з Харкова до Берліна: розклад та ціни на квитки

Вильоти з Харкова до Берліна будуть здійснюватися два місяці

Лоукостер Wizz Air запустив прямі рейси з Харкова до Берліна. Про це повідомляється у пресслужбі Харківського аеропорту.

За інформацією джерела, вильоти відбуватимуться протягом двох місяців - у лютому та березні. Також вже з'явився розклад та ціни на авіаквитки до Берліна.

Так, у лютому вильоти будуть щосуботи, а у березні літатимуть із Харкова до Берліна можна буде двічі на тиждень - щовівторка та суботах. Щодо цін на квитки, то з лютого вони будуть дорожчими. Квиток коштуватиме харків'янам 1 669 гривень. У березні вартість одного квитка становитиме 1189 гривень.

Варто зазначити, що вартість вказана за переліт в один бік з ручною поклажею до 10 кг та актуальна на момент публікації. З правила в'їзду до Німеччини для українських туристів докладніше можна ознайомитись тут.

Читайте також:

• У Харкові анонсували відкриття рейсів з Харкова до Барселони, Батумі, Праги, Тель-Авіву та інших міст. Відомо, що частину рейсів відкриють уже у квітні 2022 року. Ще частина буде відкрита у травні, а один рейс буде доступний лише у червні поточного року. У пресслужбі Харківського аеропорту вже розповіли про розклад та ціни на квитки.

Угорський лоукост Wizz Air скасував велику кількість рейсів із Харкова у лютому цього року. Водночас Ryanair скасовував усі маршрути з Харкова до березня 2022 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Лоукостер Wizz Air переніс дату поновлення кількох рейсів, а деякі рейси скасував. Відновлення рейсів відбудеться навесні та влітку 2022 року. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися