У Європу за знижкою: куди можна полетіти з Харкова за 10 євро

Квитки з Харкова до Європи можна купити від 8 до 15 євро

Ірландський лоукостер Ryanair продає квитки з України до різних країн Європи за мінімальною вартістю. Середня ціна на авіаквиток - 10 євро. Про це повідомляє Status QUO.

На цей момент мінімальна ціна квитка на один кінець становить 7,99 євро. За такою вартістю можна відлетіти з Харкова до Кракова, Польща За 9,99 євро можна потрапити до Вільнюса, Литви. За такою ціною можна відлетіти до Варшави, Польщі. За 13 євро можна купити квиток до Будапешта, Угорщина. А за 14,99 євро харків'яни можуть полетіти до Мілана.

Як повідомляє джерело, акції доступні харків'янам ще протягом двох днів до 8 грудня. Також діють і часові обмеження. Тобто акційні квитки можна придбати лише на рейси з 16 грудня 2021 року до 6 січня 2022 року.

Варто відзначити, що відлетіти зі Львова можна ще дешевше. Наприклад, квиток до Риги, Лондона, Турину або Каунасу коштуватиме лише 5 євро.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Харків опинився у трійці найкращих міст країни на думку українців. Найкращі міста визначаються методами голосування. У конкурсі беруть участь здебільшого жителі України. Проголосувати можна один раз на день. Зробити це може кожен охочий, щоб підтримати своє рідне місто або просто своє улюблене місто України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському аеропорту у 2022 році з'являться нові рейси до Греції та Чехії. Угорський лоукостер Wizz Air розширить кількість маршрутів. Тривалість польоту становитиме 2,5 години, а квиток коштуватиме від 809 гривень на один бік без багажу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися