Рейтинг міст України: на якому місці Харків

Харків опинився у трійці найкращих міст країни на думку українців

На сайті "Місто України" відбувається голосування за найкраще місто країни, в якому можуть взяти участь усі охочі, залишивши свій голос. На сьогодні Харків у ТОП-3. Про це повідомляє видання "ГородХ".

"Місто України" - це проєкт всеукраїнського масштабу, організований з метою підтримки національного розвитку та поколінь та збереження культурно-історичної спадщини української державності. Найкращі міста визначаються методами голосування. У конкурсі беруть участь здебільшого жителі України. Залишити свій голос на сайті дуже просто – достатньо натиснути на "Голосувати". До речі, віддати свій голос можна лише один раз на добу.  

Так, за результатами голосування, станом на 6 грудня 2021 року, Харків перебуває на другій позиції у рейтингу найкращих міст на думку українців. Перше місце зараз займає Івано-Франківськ. На третьому місці – місто Кам'янське, що у Дніпропетровській області. На четвертому місці – Мелітополь (Запорізька область), а на п'ятій позиції розташувався Ізмаїл (Одеська область).

picture

Всього у рейтингу 51 місто. Столиця, до речі, опинилися на 27 місці, поряд із курортним Бердянськом (Запорізька область) і Кропивницьким. Проте голосування триватиме до кінця поточного року і результати можуть змінитися.

picture

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі.Харків" поінформував читачів про те, що харківський спортсмен потрапив до рейтингу Forbes. До рейтингу увійшли 30 осіб, вік яких до 30 років і які досягли значних успіхів у різних сферах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Харків зайняв одне з останніх місць конкурентоспроможності серед усіх міст України. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися