Місяць подорожей: куди найчастіше літали харків'яни у листопаді

Харківський аеропорт обслужив на 75% більше рейсів, ніж у листопаді 2020 року

За останній місяць осені харківський аеропорт обслужив 92 тисячі людей, що на 115% мандрівників більше, ніж цього ж періоду минулого року. Про це повідомляється на сторінці аеропорту "Харків" у Facebook.

За словами джерела, у порівнянні з 2021 роком міжнародний пасажиропотік збільшився на 173%. Однак і це ще не всі здобутки, які листопад приніс харківському аеропорту. Зазначається, що в останній місяць осені обслужили на 75% більше рейсів, ніж у листопаді минулого року. А загалом за рік, що минає, аеропорт зустрів мільйон пасажирів.

Крім того, у пресслужбі розповіли, куди минулого місяця найчастіше літали харків'яни. Так, найпопулярнішими напрямками у листопаді стали: Шарм-ель-Шейх, Стамбул, Бориспіль, Марса-Алам, Будапешт, Краків, Мілан, Хургада, Гданськ та Дортмунд.

Також зазначається, що за 2021 рік сталося кілька знакових подій:

Які важливі події відбулися минулого місяця:

• Ryanair відновила польоти після перерви на шість європейських напрямків: Вільнюс, Варшава-Модлін, Познань, Краків, Мілан-Бергамо, Будапешт.

• Wizz Air відкрила рейси за двома новими напрямками: Мілан-Мальпенса та Рим-Фумічіно, а також відновила рейси до Будапешта та Відня.

• Turkish Airlines збільшила частоту рейсів Харків-Стамбул з 7 до 9 разів на тиждень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Wizz Air скасовує одразу кілька рейсів із Харкова. Угорський лоукостер Wizz Air скоротив кількість рейсів з України у зимовому розкладі польотів у 2021-2022 роках. Три з них – із Харкова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському аеропорту у 2022 році з'являться нові рейси до Греції та Чехії. Угорський лоукостер Wizz Air розширить кількість маршрутів. Тривалість польоту становитиме 2,5 години, а квиток коштуватиме від 809 гривень на один бік без багажу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися