Квитки знято з продажу: Wizz Air скасував рейс з Харкова

Wizz Air зняв з продажу квитки на рейси Харків-Венеція

Лоукостер Wizz Air скасував більш ніж 80 європейських рейсів. З розкладу також зникли авіаквитки одразу на кілька маршрутів з України. Один із них – з Харкова. Про це повідомляє сайт LowcostAvia.

За інформацією джерела, у зимовому розкладі відбулися деякі зміни, під час яких зникли квитки на рейси з Харкова до Венеції, Запоріжжя до Будапешта, Дортмунда та Мілана, з Одеси до Болоньї, Гданська, Катовице. Також було скасовано рейси з Києва та Львова.

Раніше лоукостер Wizz Air скасував 20 напрямків з України у період із січня до березня 2022 року. Рейси скасували з кожного міста України, з якого Wizz Air виконує польоти, серед них і з Харкова. Таким чином було скасовано такі рейси: Харків – Відень – з 10 січня до 8 березня; Харків – Рим – з 13 січня до 12 березня; Харків – Дортмунд – з 4 січня до 24 лютого.

Зазначається, що у розкладі можливі зміни. Тобто, деякі скасовані рейси Wizz Air може повернути або навпаки скасувати нові.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що Ірландський лоукостер Ryanair скасував повністю всі рейси з Харкова. На початку 2022 року лоукостер скасовує загалом 17 маршрутів із різних міст України: Київ, Львів, Харків, Одеса. Зміну у зимовому розкладі польотів внесли до кінця січня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківському аеропорту у 2022 році з'являться нові рейси до Греції та Чехії. Угорський лоукостер Wizz Air розширить кількість маршрутів. Тривалість польоту становитиме 2,5 години, а квиток коштуватиме від 809 гривень на один бік без багажу. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися