Мер міста та подільники заробляли на ремонтах на Харківщині: що загрожує чоловікам

Заволоділи коштами місцевого бюджету: на Харківщині викрили організовану групу

Міський голова одного з населених пунктів області, директор підприємства та його двоє співробітників отримали підозри. Їм може загрожувати до 12-ти років позбавлення волі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію МВС України.

Правоохоронці викрили "схему" заволодіння коштами міськради під час проведення ремонтних робіт.

Компанія-генпідрядник проводила ремонт дошкільного закладу освіти у одному з міст області. У ході виконання робіт до звітної документації вносили неправдиві відомості щодо вартості використаних будівельних матеріалів та обсягів робіт. До документів навіть були внесені роботи, які фактично проводили комунальні підприємства міської ради.

Збитки, нанесені такими діями, оцінюються у майже 400 тисяч гривень. Слідство триває.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.

Що зараз робиться на проспекті Гагаріна у Харкові

На проспекті Гагаріна завершили перекладання колектору Бригади КП "Харківводоканал" переклали 600 м каналізаційного трубопроводу діаметром 1500 мм на пр. Гагаріна у Слобідському районі. Після виконання всіх технологічних процесів оновлена ділянка колектору знову функціонує в заданому режимі та перекачує такий же обсяг стоків, як і раніше.

Коли впорядкують та заасфальтують територію на проспекті Гагаріна – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися