Які зараз ціни на бензин на АЗС у Харкові та області

За тиждень на АЗС у Харківській області не змінилися ціни на бензин

Стали відомі актуальні ціни на пальне на автозаправних станціях Харківської області. Про це повідомляє сайт Мінфін.

За останній тиждень у Харківській області вартість бензину, дизельного палива та автогазу зовсім не змінилася. Джерело зазначає, що за цей період ціна автогазу піднімалася до 42,12 грн., одна до сьогодні знову впала до 41,96 грн.

Середні ціни на пальне в Харківській області

Бензин А-95 – 50,60 грн/л;

Бензин А-92 – 50,00 грн/л;

Дизельне паливо – 56,67 грн/л;

Газ автомобільний – 41,96 грн/л.

Ціни на АЗС у Харківській області:

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Як і де отримати гуманітарну допомогу у Харкові 28 червня. У ХОВА опублікували список актуальних адрес, за якими харків'янам видають продукти та предмети першої необхідності. Міська влада звернулася до жителів Харкова з проханням не створювати черги за гуманітарною допомогою, оскільки це може бути небезпечним. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові ветерану війни виповнилося 100 років. Сьогодні її правнук захищає Україну у складі Національної гвардії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

•   Терехов прокоментував готовність Харкова до бою. За словами мера міста, останнім часом ворог почав використовувати озброєння, яке дістає до Харкова. У зв'язку з цим у місті роблять укріпрайони.

 Українські Himars знищили російський командний пункт у Харківській області. За попередніми даними, 8 військовослужбовців загинули та понад 13 поранені. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися