Які нині ціни на бензин на АЗС на Харківщині

У Харківській області змінилися ціни на автогаз та дизельне паливо

Стали відомі актуальні ціни на паливо на автозаправних станціях Харківської області. Про це повідомляє сайт Мінфін.

Наприкінці квітня поточного року в Україні розпочався дефіцит палива на автозаправних станціях. Водночас ціни на бензин стали підвищуватися. У середині травня міністр економіки України Юлія Свириденко в ефірі телемарафону заявила, що після тривалих дискусій з операторами ринку палива було ухвалено рішення про те, що з боку держави буде припинено цінове врегулювання. Це зроблено у тому, щоб оператори могли наситити ринок необхідним ресурсом.

Як повідомляє сайт Мінфін, останнім часом ціни на бензин, дизельне паливо та автогаз залишаються практично незмінними. Наприклад, за останній тиждень ціни на бензин А-92 та А-95 залишилися незмінними. Водночас дизельне паливо подорожчало з 56,67 грн/л до 56,78 грн/л. Крім того, став значно дешевшим автогаз. За тиждень раніше його середня ціна на АЗС у Харківській області становила 41,96 грн/л, а сьогодні вартість становить 37,78 грн/л.

Середні ціни на пальне в Харківській області

Бензин А-95 – 50,60 грн/л;

Бензин А-92 – 50,00 грн/л;

Дизельне паливо – 56,85 грн/л;

Газ автомобільний – 37,78 грн/л.

Ціни на заправки в Харківській області:

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася вирва, частково зруйнована будівля, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися