Які нині ціни на бензин на АЗС на Харківщині

У Харківській області змінилися ціни на автогаз та дизельне паливо

Стали відомі актуальні ціни на пальне на автозаправних станціях Харківської області. Про це повідомляє сайт Мінфін.

За останній тиждень у Харкові та Харківській області змінилися середні ціни на пальне. Бензин А-95 преміум подорожчав із 50,75 грн/л до 51,28 грн/л. Бензин А-95 подешевшав на 4 копійки, і зараз його середня вартість становить 50,16 грн/л. Ціна на А-92 залишилася незмінною – 49,50 грн/л. Дизельне паливо подешевшало з 54,78 грн/л до 54,69 грн/л. А автогаз подешевшав на 75 копійок, і зараз його ціна становить 28,23 грн/л.

Середні ціни на пальне в Харківській області:

Бензин А-95 преміум – 51,28 грн/л;

Бензин А-95 – 50,16 грн/л;

Бензин А-92 – 49,50 грн/л;

Дизельне паливо - 54,69 грн/л;

Газ автомобільний - 28,23 грн/л;

Ціни на заправки в Харківській області:

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині зростуть ціни на деякі продукти. За словами аналітика, у Харківській та кількох інших областях під час війни російські окупанти знищили велику кількість комплексів із виробництва молока. Частина підприємств на сьогодні залишаються на тимчасово окупованих територіях. Ближче до зими ціни почнуть збільшуватись мінімум на 10%.

 Харків'янам розповіли, яку воду у місті небезпечно пити. Фахівці під час дослідження проб води із природних джерел на території міста Харкова виявили відхилення. Містянам пояснили, що таку воду небезпечно використовувати для вигодовування немовлят та малолітніх дітей і не рекомендується вживати іншим групам населення. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися