Які зараз ціни на бензин на АЗС у Харківській області

На Харківщині подорожчав автогаз

Стали відомі актуальні ціни на бензин А-92, А-95, автогаз та дизельне паливо на автозаправках у Харківській області. Про це повідомляє сайт Мінфін.

За інформацією джерела, за останні кілька днів середні ціни на бензин та дизельне паливо на автозаправних станціях у Харкові та Харківській області не змінилися. Проте за цей період подорожчав автомобільний газ. Ціни змінилися за три дні з 26,66 грн/л до 27,32 грн/л.

Середні ціни на пальне в Харківській області:

Бензин А-95 – 50,20 грн/л;

Бензин А-92 – 49,50 грн/л;

Дизельне паливо – 54,14 грн/л;

Газ автомобільний – 27,32 грн/л.

Ціни на АЗС у Харківській області:

picture

Середні ціни на АЗС у Харківській області:

Бензин А-95 преміум – 50,89 грн/л;

Бензин А-95 – 49,88 грн/л;

Бензин А-92 – 48,04 грн/л;

Дизельне паливо – 53,46 грн/л;

Газ автомобільний – 27,17 грн/л.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися