У Харківській області подешевшало пальне: названо нові ціни

За останній тиждень на Харківщині впали ціни на дизельне паливо та бензин А-95

Стали відомі актуальні ціни на бензин А-92, А-95, автогаз та дизельне паливо на автозаправках у Харківській області. Про це повідомляє сайт Мінфін.

За останній тиждень на автозаправних станціях Харківщини знизилися ціни на дизельне паливо. Раніше ціна становила 54,07 грн/л, а зараз - 59,93 грн/л. Варто зазначити, що на 10 копійок знизилася вартість бензину А-95. Наразі літр обходився в середньому в 50,10 грн/л. Цінник бензин А-92 залишився тим самим.

Середні ціни на пальне в Харківській області:

Бензин А-95 50,10 грн/л;

Бензин А-92 49,50 грн/л;

Дизельне паливо 53,93 грн/л.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://minfin.com.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися