Рекорд з невиплат зарплат: Харківська область заборгувала більше 400 мільйонів

Зарплата у регіоні за рік зменшилася на 1.5%

На сьогоднішній день заборгованість з виплат зарплат в Харківській області становить 445 мільйонів гривень. Про це повідомили в Головному управлінні статистики в Харківській області.

За даними відомства, з січня 2020 року заборгованості зросли на 21%. Варто зазначити, що такий показник є рекордним за всю історію нашої області.

Згідно зі статистичними даними, в квітні середня зарплата в Харківській області за рік зменшилася на 1.5%. Це є одним з найгірших показників серед інших регіонів України. Примітно, що в багатьох областях простежується зворотна тенденція, дуже не значне, але збільшення на 1.5%.

Одні з кращих показників по збільшенню зарплат можна спостерігати в Луганській ( 15%) та Кіровоградській областях ( 10%).

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що 18 травня медики "швидкої" підписали звернення до голови Харківської облдержадміністрації Олексію Кучеру. У ньому вони вимагали виплати належних їм надбавок, забезпечення засобами індивідуального захисту і медикаментами і просто людських умов роботи. Медиків швидкої допомоги, які вийшли протестувати, вже на наступний день керівництво безпричинно відсторонило від роботи.



Джерело: http://kh.ukrstat.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися